Melaka.6061 aluminium staafHet off-season effect is duidelijk, prijzen blijven dalen

vrijgavetijd:2023-05-07 13:15:46 Post gebruiker:535HP136858825 Paginaweergaven:347

Kerntips:Melaka.,Bespaar materialen en totale kosten stabiliteit en prestaties, en kan onderhoud besparen.De markt is vandaag geopend. Ho

Bespaar materialen en totale kosten stabiliteit en prestaties, en kan onderhoud besparen.

De markt is vandaag geopend. Hoewel de prestaties van Zitong Pai futures bescheiden waren, maar sommige specificaties zijn onderhevig aan onderhandeling, en het onderhandelingsbereik is ongeveer - yuan. Het algemene ritme van de markt is stabiel en koud. Midden in de winter is de algemene markt in Noordoost China het traditionele laagseizoen binnengegaan en is de algemene markt met weinig verbetering beëindigd. Alle bedrijven verkopen goederen. Het voorraadniveau in Shenyang is zeer laag door de inventaris clearing, en alle bouwplaatsen zijn gesloten. Naast de transportdruk door de lage temperatuur was de markt somber.

Melaka.De koperen pijp heeft hoge lassenprecisie, snelle productiesnelheid, goede oppervlakteafwerking en mooie verschijning. Daarom wordt het veel gebruikt in precisielassen industrieën zoals glazen, hardware, elektronica, accessoires, sanitair en keukengerei.

Rode kopervoorraad kan een einde maken aan de trend van continue daling. Met de toename van productiebeperking van staalbedrijven en de druk van de vraag, kan de continue daling van de ijzerertshavenvoorraad eindigen. Bovendien volgens de nieuwe statistieken van *, zijn de beschikbare dagen van geïmporteerd ijzererts van staalfabrieken dagen, wat een dag lager is dan die vóór de Nationale Dag, en aan de hoge kant van de geschiedenis staat. De staalfabriek zei dat op dit moment, de ijzerertsinventaris in principe voldoet aan de productievereisten. Gezien de toekomstige productievermindering en -beperking is de staalfabriek niet bereid om de voorraad aan te vullen.

Fray Bentos.Bij het stapelen moet het redelijk worden gestapeld en eerst worden geplaatst.

Tangshan billets steeg vorig weekend sterk, staalfabrieken in sommige noordelijke steden voerden productiebeperkingen in en sommige binnenlandse economische gegevens verbeterde, met de naderende ontmoeting en de neerslag in het zuiden veroorzaakt door de tyfoon, wordt de bouwvoortgang van de stroomafwaartse bouwplaats beïnvloed, wat niet bevorderlijk is voor de continue vraag. De transactie met hoge spotprijzen is vandaag zwak, wat moeilijk is om de aanhoudende stijging van de staalprijzen te ondersteunen. Verwacht wordt dat de bouwmaterialenmarkt morgen een volatiele trend zal aanhouden, en sommige bedrijven kunnen prijzen verlagen en goederen afnemen.

Deze week (-, de marktprijs van rode koperstaaf steeg, en de transactie was niet ideaal. Op de bieddag van Shagang vorig weekend de prijs was stabiel om de markt te ondersteunen, en de stijging van billets in het weekend dreef de markt omhoog in een golf, en de prijs van variëteitsdraad steeg ook met yuan in het weekend. Echter, werd gemeld dat de deal zeer slecht was, wat leidde tot de prijs was s tafel voor de komende twee dagen. Tot woensdag, vanwege de negatieve vooruitzichten op de toekomstige markt en de vermindering van stalen billets in de middag spiraalduiken,Melaka.Aluminium staaf, de markt verlaagde de prijs. Marktprijs verandert, Xinji steeg yuan op de e; Voor de toekomstige markt komt het laagseizoen, de vraag verzwakt en de markt wacht-and-see stemming wordt sterker. Maar als de winter komt, wat de markt ondersteunt. Verwacht wordt dat de prijs vanety walsdraad zal op korte termijn op een zwakke manier worden aangepast.


Melaka.6061 aluminium staafHet off-season effect is duidelijk, prijzen blijven dalen



De uitstekende prestaties van koperen pijp De koperen pijp heeft de kenmerken van en, waardoor het een geschikte keuze is voor moderne aannemers om waterleidingen, verwarmings- en koelleidingen in alle residentiële commerciële woningen te installeren.

Bij het verwarmen van staalpijpen is de temperatuur iets hoger dan bij het verwarmen van koperpijpen.

Verwijder de vlam. Als het vulmetaal niet smelt, blijf dan de verbinding verwarmen en probeer het opnieuw. Het gesmolten vulmateriaal wordt volgens het capillaire effect in de behuizing gezogen totdat er een volledige vulstofmetalen ring verschijnt op de behuizing poort Verwijder de vlam Let op dat de vlam niet direct contact met het vulstofmetaal laat opnemen. Het zou de warmte op de verbinding moeten zijn die het vulmetaal smelt. Om de koperen pijp schoon te maken, moet de lasstroom een graad van corrosie hebben, en zal worden schoongemaakt na solderen. De zogenaamde & quot; zelfreiniging& quot; Fluxen worden over het algemeen niet aanbevolen vanwege hun corrosievermogen.

AgentAls u dit soort situaties lang wilt vermijden,Melaka.316L roestvrij staal rond staal, het kan onder normale omstandigheden worden schoongemaakt, maar het is geen groot probleem om het één jaar of meer in de lucht te houden na ultrasone behandeling en onderdompelingsbehandeling, dus dit effect is zeer goed.

Vier van de vijf belangrijkste toepassingsgebieden van koperplaat, koperstaaf en koperpijp: koper wordt gebruikt als verschillende pijpen, pijpfittingen en decoratieve apparaten in de bouwindustrie.

Het tweede van de vijf toepassingsgebieden van rode koperplaat T, rode koperrij en rode koperbuis: koper wordt veel gebruikt in de chemische industrie om vacuümvaten, distillatiepotten, brouwpotten, enz. te vervaardigen.


Melaka.6061 aluminium staafHet off-season effect is duidelijk, prijzen blijven dalen



[] Lasproces van koperpijp Reinig het einde en de zeven poorten van staalpijp met staalwol. Gebruik geen schurende doek of schurend papier om schoon te maken, omdat het de schone interface zal beïnvloeden en resulteert in een slecht laseffect.

KwaliteitsaanbevelingOp november , was de marktprijs van Cangzhou koperen bar stabiel. Volgens de monitoringgegevens van Lange IJzer en Staal s cloud business platform, de marktprijs van ,mm koud getrokken staal geproduceerd in Linyi is yuan de marktprijs van ,mm in Linyi is yuan, de marktprijs van mm in Jianlong is yuan, de marktprijs van ,mm in Yuanhua is yuan, de marktprijs van ,mm in Juneng is yuan, de marktprijs van ,mm in Baotou Steel is yuan, en de marktprijs van .mm in Juneng thermische expansie is yuan.

(Messing is een legering van koperzink.Vanwege het lage kookpunt van zink, dat slechts ℃, is het zeer gemakkelijk te verdampen tijdens lassen, wat een probleem wordt in messing lassen.

Bespaar materialen en totale kosten, stabiliteit en prestaties, en kan onderhoud besparen.

Melaka.In Jiangyin markt, een ander distributiecentrum, is de algemene inventaris van de huidige circulatielink ongeveer tons, iets lager dan het normale niveau. Begin deze week kon ook de prijskloof tussen Jiangyin prijzen en die in het noorden overeenkomen met de iets lagere circulatie voorraad. Echter, vanuit het perspectief van de beleidshaven van de staalfabriek, Hengrun, Dada, enz. relatief normaal, en de hoeveelheid middelen in de latere periode blijft stabiel. De totale voorraad van Lecong markt blijft op ongeveer tot ton, wat een gemiddeld normaal niveau is, en de recente spotprijs van Lecong markt heeft een grote kloof met die van het noorden.

De prijs van de ruwijzermarkt steeg deze week met - yuan en de transactie was eerlijk. Met de stijging van de cokesprijs zijn de kosten van kneedbaar ijzer in Shanxi, Henan, Liaoning, Shandong en andere regio"s gestegen. Bovendien is met de geleidelijke vrijlating van de stroomafwaartse vraag de voorraad van ijzerfabrieken niet groot en hebben ijzerfabrieken achtereenvolgens hun prijzen verhoogd. Er zijn weinig ijzergieterijen in Shandong, Jiangsu, Hebei en Shanxi, en de voorraad blijft laag. Naarmate de cokesprijs stijgt en de kosten stijgen, stijgt de prijs van ijzergieterijen weer.

Als de corrosie op het koperoppervlak licht wordt bevonden, kan het worden gewist met linnen koperdraad, maar het wordt niet aanbevolen om olie voor conservering toe te passen.


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

LahadDatuadviserennieuws
LahadDatuLaatste nieuws